PRAG DEL 2 - Tågluff

Största misstaget gjordes dag två i Prag. Jag glömde att ladda batteriet till kameran. Att inte kunna ta kort i Prag kändes som att gå runt med en guldklimp i väskan, som skulle värderas till sitt värde av miljoner men, till sin besvikelse visa sig vara värt ca 0 kronor på grund av att guldklimpen visade sig vara fejk. En sten som bara hade sprayats över med guld graffitifärg. Ni fattar! Anyhow, mobilen fanns ju ändå där så här kommer ett gäng från Lisas (mestandels) och min mobilkamera. 
 
 
 
Så himla fint överallt så att det var helt omöjligt att inte varje sekund stanna upp och ta en bild. 
 
Vi gick och gick och åh:ade oss över brutalt fin arkitektur. Vandrade åter igen över Karlbron och hittade John Lennon väggen. 
 
 
 
 
Vi hittade även ett sällskap att hänga med de två dagarna vi var i prag. Selfies, öråd och att ta beslut var något som var på vår agenda. 
 
 
 
På hostelet var det alltid samma sak som gällde. Ta igen internet, ladda upp bilder, vila eller spela kort. 
 
 
 
förutom det hann vi med att titta på sverigematch som spelades i tjeckien, hitta en mega bra secondhand butik, åka super långa rulltrappor i tunnelbanan. 
 
Rekommenderar typ alla att åka hit pga. arkitetkturen, super god öl, promenadvänligt. Staden erbjuder mycket att se från floden, broar, slott till barer, parker och klubbar. Mega plus att det är super billig att äta och dricka gott! Heja Prag!
 
 
0 kommentarer