ELEFANT
för någon månad sen satt jag och mamma i soffan. på tv visade dom en reklam om att man kunde bli elefantfadder och att man kunde ge bort det i julklapp. sa att det egentligen var det enda jag önskar mig och vips blev det den 24 dec och jag är fadder till en ettårig elefant vid namn Arruba.
0 kommentarer

happyland

mina två bästa klasskompisar har bestämt sig för att hoppa av skolan och för mig blev det som en omstart. jag och sofie hade fått in ett jättebra sammarbetstempo och hjälpte varandra med allt och peppade varandra när det gick dåligt eller när man var på dåligt humör. och nu lämnades jag plötsligt helt ensam med allt det där. men det har gått så BRA! har lämnat in alla mina uppgifter, vi i klassen som är kvar (9 st av 23) har blivit supertajta och mina lärare har gett mig jättebra omdömen! dom säger att jag kommer kunna gå ut med jättebra betyg om jag fortsätter såhär. FATTAR NI HUR LYCKLIG JAG ÄR? JAG HAR FUCKING KLARAT EN HEL TERMIN!!!!

 
 
 
 
0 kommentarer

Det är svårt att inte gråta när jag tänker på oss två nu. Du var solskenet och jag var ensam.

Vi hade det som jag trodde vart så stort. som jag kunde från grunden bygga upp till vårt men, som du rev ner bakom allas ryggar hoppades jag mindre och mindre och blev glad men, grät. Du sa att du inte älskar mig. Jag svarade att jag inte älskar mig själv. Du gick innan jag hann säga att det är lika bra så att mitt leende kunde sluta att anstränga mina mungipor bara för att du skulle få andas, inte för mig eller för det som var sagt. Egentligen för ingenting. Bara för att det var så. 
1 kommentar