En mellanlandning och tre olika hårfärger.

 
 
 
En mellanlandning på Londons flygplats och sedan så återstår 14 h flyg kvar tills jag landar i 35 graders väme.
 
Jag kan knappt förstå att det snart var ett år sedan som jag lämnade London för att flytta hem till Sverige och bla. börja plugga. 
 
Kan inte heller förstå att jag hade tre olika hårfärger på en och samma gång. 
 
 
Hoppas ni har en fin torsdag i kylan!
 
 
 
 
 
0 kommentarer

Cause it's your heart. It's alive and it's pumping blood.

Hej! kanske världens tröttaste hej efter en natt med knapp någon sömn. Vädret ger inte med sig och det är grått som själen ute idag. Med andra ord är det en riktig tvätt och städdag idag. Faast det tänker jag inte heller göra då allt känns lite meningslöst. Det bara är en sådan dag idag. 
 
Nåväl, det är verkligen helt okej att ha sådan dagar. På torsdag åker jag till Koh Lanta för att sedan senare ta mig till Koh Lipe i Thailand. Jag längtar så efter att få bada, gå barbent och varma kvällar som aldrig tar slut. 
 
 
 
 
 
0 kommentarer

en podd

Yo! Jag har glömt att berätta en sak. En väldigt läskig men ASKUL sak. 
 
You gonna like it a lot. 
 
JAG HAR GJORT EN PODD!!!!!!
 
 
Inte helt själv vilket hade kanske varit den bästa podden men, lyssna på den näst bästa podden här. På Veras ångest kring hur många ljus man ska tända på en date, hur man romantiserar tinder eller min berättelse på hur man snor saker. Väldigt kul stundtals - eller så är det bara vår otroligt narcissistiska karaktärsdrag som säger det. vad vet vi LYSSNA VETJA!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
0 kommentarer