jag ska vara som färger som bara syns på natten

nej det här med blogg ger jag upp nu. kanske kommer tillbaka, kanske inte.

adjö

0 kommentarer

Jag lärde mig vad lurad betyder och hur ont det gör.Jag lärde mig att änglar bara finns i snö. Där lärde mig att gilla Everybody hurts,

Copy from weheartit
 
 
1.Jag är glad överväldigad super lycklig över att lönen har äntligen kommit.
 
2. jag kommer inte ihåg saker och pratar i gåtor. Känner mig mycket mer som mig själv igen. Efter en bortsprungen själv i början av ett helt fantastiskt sjukt 2012. Men vänta, det är ju slutet av 2012 nu. VA???
 
3. Jag är snabb på att prata. Pratarförfortmenvilljusägasåmycket.
 
4. Har faktiskt en lista som jag ska göra. Menar såklart inte en matlista eller julklappar att önska. - Vad jag vill, Ska jag göra.
 
 
5. Hatar, gömmer mig, springer när det blir konflikter. Hatar.det.
 
6. Tror seriöst att jag kommer bli något någon dag.
 
 
7. Lär mig nyvägar och tycker det är skönt att jag nu kan berätta för pappa hur man kör snabbast till karlaplan från mig.
 
9. Tycker faktiskt att allt jag gör är så himla töntigt.
 
 
0 kommentarer

torsdag

- we'd be good together don't you think?
- no.
- why?
- because i'll break your heart.
- maybe i'll break yours.
- nobody breaks my heart... and anyway, why would i want that?
 
 
fick se schemat för min framtid idag. jobbar jämt och alla såna där dagar när ingen vill jobba. varenda helg fram till mitten på januari, nyårsafton, nyårsdagen, annandagen. och massa dagar däremellan och innan. men vad gör man inte, det är ju pengar. har ändå min krunegårdbiljett och är det någon som firar nyår i stockholm så hinner jag kanske dit innan tolvslaget och dagen efter börjar jag ju fyra. 
i helgen ska jag vara med min familj och träffa såna där människor jag aldrig träffar. på lördag har jag och lovisa bjudit hit våra småsyskon och bjuder på middag och filmkväll, ska bli hur mysigt som helst! 
umgås mycket med emma annars. pratar om livet, om ingenting, om tankar, om känslor. ikväll ska vi på bio och se breaking dawn. jag är team edward, alla gånger om.
 
 
0 kommentarer