Sista lördagen i april.

Ställde klockan på 07.00 och gjorde mig i ordning för att möta en lillasyster och en lillebror på medborgarplatsen för att med snabba steg bege oss mot ett frukost öppet kafé. Även fast klockan bara var nio (!!) Var det knökfullt överallt. 
 
Vi svängde vidare och gick till nytorget 6 som alltid är ett säkert kort. Dör syskonhets-käleks-döden på dessa två. Finaste syskonen. Åt och blev klappad som en hund i varven och fick egobost av"du är fin Alex" 
 
 
 Sedan så skulle jag på Love Antells konsert på debaser och kännde bara mmm livet. Beställde drinkar och lyssnade på konsert och dansade till klockan tre på natten. Varje lördag borde få innehålla syskonhäng och konsert-häng! 
 
 
 
Translation: Last sauturday in april. I spent some time with my siblings. We ate breakfast and went to toy stores and just had some quality time with my little sister. Later on I met up my friend and we saw a swedish artist and danced until the morning light. 
 
 
 
0 kommentarer

Hello spring

Hej! det här var ju en evighet sen. Typ. Den senaste veckan har bara varit som ett dammoln som har sopats bort i raket fart. Nu lyser solen ute och en kan ta långa härliga springturer ute innan en börjar jobba eller bara vara så mycket som möjligt utomhus för vädret tillåter det. Så lyxigt. Därför har jag lågprioriterat iprincip nästan allt. Vilket känns okej.
 
Här var jag påväg ifrån ett jobbseminarium vidare tillbaka till kontoret och kunde inte låta bli att ta fram kameran och göra exakt det som alla andra tusen andra gjorde.  Sol, blommor, värme, vår <333 Bästa kombinationen ever. Iofs ganska kul att ingen på bilden tar kort i just detta tillfälle.
 
 

Har även hängt med nya vänner och gamla finisar som bara dyker upp sådär och vill hitta på massor med saker. Har tillexempel på mindre än en vecka haft utomhuspicknick, gått till oerhört många caféer, varit på födelsedagskalas med arrangerad fotbollscup, promenerat runt, runt i Stockholm och delat livshistorier i timmar. Ni hör ju. Behöver bara strukturera mig och mitt vårschema så är bloggen med i matchen igen. Heja!
 
 
0 kommentarer

Black Tuesday.

 
 
Hej,
 
Jag lever i en sådan fruktansvärt ångestbubbla där universitetvalet står och flåsar mig i nacken och vill ha ett svar nu nu nu. Jag vill bara rymma ifrån funderingarna och tankebanorna som löper på som tekopparnas snabbaste maxfart, jag vet inte. Räcker inte det så?
 
 
 
1 kommentar