kaos i norrtälje

Två kaosveckor hos mamma med flytt och sen en helg med dubbelutgång tar ut sin rätt när jag igår landade hemma hos pappa och somnade vid sju. Idag vaknade jag vid tolv, åt en megafrukost och umgicks med pappa. Backade sockerkaka och storstädade mitt rum. Snart ska jag nog baka cupcakes... Mm känner mig som en bullmamma. Plus att pappa har julskinka i ugnen, hur gott?!? En annan grej, Linnea anropar Alex. Lever du ens?
0 kommentarer

FREDAG

De senaste dagarna så har jag träffat Elin på en efterlängtad fika i Uppsala, varit på förhandsvisning av filmen In time på Park med Martin, jobbat och fått hem ett fett paket med kläder från Asos! Dock var större delen av kläder till Engla och Elin.. Idag efter jobbet köpte jag i alla fall en mysig velurdress och lite annat som alltid är bra! NU: Idol med Martin!
0 kommentarer

!!!!

jag har flyttat hela veckan och är helt slut. men nuförtiden är jag norrtäljebo på heltid och det känns så jävla awesome! ikväll kommer ebba och emelie hit och ser idol, sen hamnar troligtvis jag och emelie på mobergs. bra dag
0 kommentarer