Tuesday's tip!

Häpp Häpp!
 
Idag är den nog den segaste tisdagen på länga pga. lång lång ledighet sedan förra torsdagen. För att göra tisdagen och veckan lite finare tänkt jag dela med med mig av massa bra saker en kan ägna veckan åt.
 
http://atilio.podomatic.com/
 
 
En utav mina topp poddar just nu. Sandra som äger podden interjuvar endast kvinnor, om jag inte har fattat det helt fel,med tema inspiration, motivation och kreatvivitet.  Dock så får jag prestationsångest ibland då en kan dö lite över hur bra människor det inte finns där ute som är så kreativa och bara gör sin grej men, mestandels så blir man ju såklart mega pepp och sträcker sig efter närmaste papper och penna eller annteckningarna i mobilen för att skriva ner bra saker eller inspirerande saker som kanske i framtiden gör så att just du kan göra din grej.

Bokhora
 
 
 
Bokhora tar upp om hur vi idag lägger ner massa datortid innan vi ska gå och lägga oss till att välja bort böckerna. Hands up if you are the target? Jag sträcker upp alla händer samtidigt. Ska från och med idag inviga min nya läslampa..
 

 
Sandra Beijers Stockholms guide
 
 

Sandra Beijer har gjort en utav Stockholms bästa guider, enligt mig.  Varför inte bara en ta en dag och göra en sak från varje lista?
 
Vårskrik
 
Haha så himla sjukt kul och jätte konstigt men, kan vara skönt att bara släppa på tankarna och kanske vår-ångesten och bara gå ut till närmaste skog och få skrika lite. Jag skulle vilja skrika lite på det otroligt kalla vår-vädret.
 
 
Det var det. Klart slut!
 
Translation: It has been a long time from work due to some bank days. Anyhow, here are some things that may cheer you up sweedes!
 
 
0 kommentarer

Frieri, en födelsedag och trädgården.

Det har varit långhelg och idag vaknar jag upp tröttis efter händelserika dagar som med syskonhäng till konsertupplevelse till kompishäng. Väldigt lite tid för att reflektera vad som har hänt senaste tiden. Här kommer halva maj ur mobilens perspektiv för att klargöra vad tusan tiden tar vägen. 
 
 
 
 
Vaknade upp första maj och kände ett stort behov av två bästa vänner som var i Örebro. Efter ett telefonsamtal så var ett tågbiljett bokad. Från att vaknat var jag sedan två timmar senare halvägs till Örebro. Vilket var så himla fint där en 48h festival höll igång med studenter som gick till kåren och panda da panda som uppträdde mitt i natten under bar himmel som regnet föll ifrån. Var väldigt förirrad och glömde halva min packning och kamera </3 när jag åkte tillbaka hem men, vilket är okej att vara ibland. 
 
 
 
 
 
 
 
Tog första tåget hem på söndagen för att fira min b-day girl i en park med kort mot mänskligheten. Världens bästa Emma hade samlat alla hon känner och tagit med filt och tårta. Så himlans irriterande dock att hela maj hitintills har bestått av ca en gång parkhäng pga. mega kallt väder :(
 
Maj har ju bjudit på desa dagar men, alltså 8 grader är ej okej. 
 
 
Då får man ställa sig i publikhav och känna mänskligvärme framför queen veronica Maggio.
 
Men trots 8 graders väder så kom en solstråle hem från 1,5 års boende utomlands. Blir så varm i själen nu när jag vet att hon är max en timme bort från mig. 
 
Sedan att vi invigde trädgården tillsammans. Herregud vilken vårpepp det blev! 
 
 
 
 
Sedan om vi klipper till den 10 maj så har jag varit med om det prick finaste tillfället i hela mitt liv. Min fina vän aka rumskompis blev friad utav sin tjej. Helt omedveten går Therese här med mig till flottsbro, bad och naturområde för att möta upp släkt och vänner som ska leda Therese till sin fästmö. Så fint att jag dog flera gånger om!
 
 
 
 
Dels för att allt är sagolikt grönt överallt
 
 
men till största del utav att kärlek är förbaskat fint <3
 
Sedan så vart det plötsligt lediga dagar i veckan och Maskinen hade konsert. Här var vi igen
 På trädgården fast med massa andra härliga brudar som Amanda, Olivia och Linnea.
 
 
En av de kallaste kvällarna igen men, vad gör det när man kan dansa sig varm och få vara med nära och kära..  
 
 
 
0 kommentarer

Set colour to the world.

 
 För snart ca. ett år sedan betsämde jag mig för att klippa av mitt rödasvall och färga håret blått. Vilket känns som en evighet sedan nu när jag tänker tillbaka. Vem var hon liksom?
 
 
 Klipp, klipp och fem timmar senare så var det blått och kort. Så himla drömmig färg det blev. Vart verkligen super nöjd!  Kände mig lite som Katy Perry, like a firework.
 
Sedan så var ju sommaren mega varm och mycket sol och håret bara blektes
 
och blektes. Den blå färgen hade försvunnit och jag var jätteljusgrön.
 
 
Fast mestandels blond. Kändes det som iallafall. Solen blekte mitt hår samt att de här intensiva färgerna håller så otroligt dåligt då man måste färga håret ca. varje gång man duschar. Vilket inte jag alls prioriterade.
 
 
Sedan så var jag i valet och kvalet om hur jag egentligen jag skulle gör med en utväxt som började ta fart, blonda hårpartier, samt mega feg grön hårfärg som knappt syntes.
 
Bestämde mig iallfall tillslut för att göra det mörkare pga. billigt = student i London och inte alls hade någon aning om vad jag skulle gå för att få det färgat. Så det blev en mörkare utväxt så färgade det grönt igen i topparna.
 
 Sedan så har jag sett ut såhär typ sedan jag kom hem i februari. Super hemsk hårfärg där verkligen allt bara var halvdant. Men så fick det vara ett tag.
 
 För två veckor sedan hade jag bestämt mig för att det skulle bli mörkare och grått. Jag klippte även en gardinlugg. Dock så är det så svårt att fånga färgen på bild då det ser mycket ljusare ut än vad det egentligen är plus att jag i all stress i helgen råkade att färga det lite lila pga. oaktsamhet med vilka färger jag hade och tog det närmaste bästa i duschen. Så lilaslinger i frampartiet, annarså grått. 
 
Snipp snapp slut så var den här hårhistorian slut!
 
 
 
 
Translation: My hair colour through one year. From red to green to grey!
 
0 kommentarer