Taken over

 
 
Idag är det dagen D då jag har packat klart (okej då nästan) väskan som ska checkas in 06.15 i skavsta imrgon och flyga med mig och Linnea till London. Är så brutala himla mega lycklig. Ska få träffa http://carolineilola.blogg.se/ och sanna och tessan. CHARLIE från australien? och kanske kanske kanske kanske Cat. Men det hela att få åka till LONDON. Jag är redan kär!
 
 
 
0 kommentarer

she was into S&M and bible studies

jag har jobbat hela helgen. sov min första natt i nya boendet i söndags. vi har bokat hostel inför london. åkte med pappa till norrtälje igår kväll och blev bjuden på pizza. pluggat hela morgonen. ska träffa en fin vän på fika kl 2. packa resväska och sen åka tillbaka till mamma ikväll. två dagar tills vi intar england!

0 kommentarer

Today is a good day to die hard

 
Idag är det familjdag och hem och träffa mina bästa syskon och se hur Rimbo ser ut. Ska hem och leta väska till London samt ta med nödvändiga saker som jag saknar att ha hemma hos mig. Imorse tog jag mig ur sängen klockan åtta.Vad har jag gjort fram tills nu? Ingenting. Älskar lediga, onödiga och helt fria dagar.
 
Det här går om och om hemma hos mig ur högtalarna:
http://open.spotify.com/track/5pFkw5HxzsORWFvbHa7LsZ
http://open.spotify.com/track/0IjF1ET24MTEY7NCC1Ev7H
http://open.spotify.com/track/3woWcxPt1HWi2KiTptZlDe
http://open.spotify.com/track/4uttwyj27pRnPMtOJKDbi5
0 kommentarer