Like a plastic bag.

Jag ska tydligen till sandhamn i morgon. Bokat och klart med fem andra partys! Fett. Eller vänta,  är det sandhamn jag ska till? JAHA. Inga fördomar alls.

Dags att ta fram tältet. igen.

Tumblr_lk15ejb7jg1qdq671o1_500_large
Tumblr_lloelnc08k1qfx0zbo1_500_largeTumblr_lnen6nfgyf1qg24nlo1_500_large

0 kommentarer

happily ever after is so once upon a time.kära nån vilken helg! har levt den fullt ut. livet leker verkligen när man är ledig. i fredags var det bluesfestival och jag var all in hela kvällen, rena rama karatefyllan och jag dansade så mycket jag kunde på piren. efteråt ramlade jag hem och vaknade med sprängande huvudvärk på lördagen. dagen var seg men runt halv fem var jag på't igen den här gången hemma hos systrarna Laine där vi firade att Ida fyller 30! så himla bra kväll och jag minns inte alls vad klockan var när jag däckade bredvid ebba och jesper. idag har det varit segt men jag följde med mamma, nettan och sofia till barnens ö och solade. åt mjukglass och handlade mat för från och med imorgon är jag och Lovisa ensamna hemma i fyra dagar. DRÖMMEN!
0 kommentarer

Skratt skratt skratt skratt

Jag har en hur bra lördag som hellst. Ligger dubbeltvikt av skratt åt mig själv. Vet inte om det är av ren trötthet eller att det är hur kul som hellst att vara ful. Vet iallfall att jag ska jobba 7-15 imorgon.
0 kommentarer