Living life without knowing.

 
 
Vips, så sitter jag här på trappan i London. Från minus grader till flera plus grader. Från hemma till ett annat hem. Från ett flyg till en buss. Från att spenderat 4 månader här till att ytterliggare få spendera ca 2 till. Blessed!
 
Translation: Back to London from a icy and snowing Sweden. From home to another home. Blessed to stay here almost two more months.
 
0 kommentarer

While I am alive.

De 20 kvadratmeterna i rummet har en svag doft av kaffe. Kaffekoppen står på nattduksbordet och väntar. Väntar på att drycken ska möta mina läppar och sprida en brännande värme från tungan ner till magen. Högskoleboken ligger brevid mig med sina snirkliga bokstäver övningsbok riktade mot mig. Om jag sträcker min vänstra hand kan jag slå upp första papperssidan. I mitt huvud ser jag mig själv på ett kaffé med ett fönster mot gatan och en annteckningsblock brevid mig. Boken är uppslagen och en koncentrerad hand håller en penna som fokuserar på att få fram en lösning. Tillbaka till de 20 kvadratmeterna har rummet fått ett dovt mörker från solen som har gått ner och en annan sitter och tänker. Jag sträcker min vänstra hand förbi övningsboken och når kaffekoppen. Den varma rykande doften har förvandlas till en kall porslinmugg som når mina läppar. Kaffets beska smak påminner mig om tiden och hur vi måste ta vara på den innnan det är försent.
 
 
0 kommentarer

I thought to myself that he contained a whole universe that I had yet to know.

Julafton kom och gick. Ljög för mig själv hela helgen för inte ens när jag satt i soffan framför Kalle så dök julkänslorna upp. Jag tror kanske inte att jag är någon som slaviskt kommer följa traditioner någonsin, men man måste kanske inte göra det heller. Igår blev jag dyngrak på klassiskt Norrtälje vis. Ramlade hem samtidigt som pappa vaknade, så som det ska vara. Det är hemvändarhelg och jag träffar människor som mitt hjärta klappat hårt för en gång i tiden. Det är fint.
Pratat mycket med den engelskman som mitt hjärta klappade hårt för i början av 2012. Han nämner någonting om hur jag dansade mitt i ringen en natt i sydney och jag kommer ihåg hur jag blev kär i honom på en kvart. Det är ju kul det där med kärlek och hur den precis som julafton kommer och går.
0 kommentarer