Min hårfärg genom webcam

 
 
För snart 1 och ett halvt  år sedan bestämde jag mig för att klippa av håret och färga det blått. 
 
Men väldigt snabbt blev grönt och blont och utväxt. 
 
Så för att rätta till det färgade jag utväxt och färgade det mer grönt. 
 
Men lika snabbt blev det ännu mer utväxt och det gröna förvann och jag blev blond. 
 
Men grått skulle det bli. 
 
Vilket höll i cirka en månad. Sedan sprang jag color run och min hårfärg gick från grå tillbaka till grön. så. frustrerande. Typ som att slänga pengarna i sjön, japp!

Men, efter ett besök hos min kusin var färgen lila på plats. SÅ NICE. 

 
Och tada! nu är jag med gardinlugg och tre steg mörkare och har färgen lavender lila i längderna, för att vara exakt. Känner mig nöjd för studen. Men som ni kanske förstår är mitt tålamod med hårfärger lika med 0. 
 
Snipp snapp slut så var hår-session- inlägget slut!
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
1 kommentar

Vad jag gråter, skrattar, hm:ar och tycker är-så -viktigt-måndag!

bride-photographer-wedding-own-liisa-luts-8
OMG vad fint!!! Så romatiskt, vacker konst och ba genialisk idé 
En brud som bestämmer sig för att fotografera sitt eget bröllop. 
 
Den här tjejen. Så himla rolig. Får alla glömma att måndagar existerar. Skrattade högt på bussen av typ allt hon säger. Alla som kollade på mig och har missat detta. HÄR kolla!
 

 
YES PLEASE! reaktioner skapas, ställs och kräver reflektion av dagens reklam som anses helt normal. Nina sätter ord och skapar bra diskussion och uppmärksamhet som är så behövlig kring sexism. LÄS.


Det var allt. Tack och hej och trevlig måndags kväll!! 
 
 
0 kommentarer

en smothie, fredag och middagsbjudning.

 
 
Idag är den igen vanlig dag nej det är faktiskt Alex favorit dag hurra hurra hurra!! FREDAG HÖRNI. Jag vet, alla är helt galna där folk bla. på ICA't kastar nachochips på varandra vid tacohyllan, glider sedan fram till kassan utav alla chocklad som har hamnat på golvet och sedan gör alla en highfive med kassörskan och går ut affären i strålande sol. Nä! helt ärligt så har det där nog faktiskt aldrig hänt. Jag har idag varit i skolan, pratat radio, cyklat (i motvind och regn i stormen som råder förtilfället??!!) och handlat middag tills ikväll bland tretusen andra som exakt har bestämt sig att handla middags mat när jag ska handla. Men, till det viktigaste: 
 
Ikväll kommer brevväns Emma hem till mig (en ny Emma men, givetvis inte utbytt<3)  och där vi ska dricka bubbel och prata om livet har jag bestämt. I flyttkaosen bland bord och kartonger får jag för mig att en grönsmothie lugnar ner själen(?) Banan, bladspenat och dadlar så var en söt och matnyttig smothie lagad. 
 
Nu ska jag ut och springa 
MVH den rofyllde-smothie-drickaren. 
 
0 kommentarer