We're young. We're supposed to drink too much. We're supposed to have bad attitudes and shag each other's brains out. We are designed to party.


om ni får för er att fixa ihop mig med en kille så står robert sheehan högt upp på listan. titta på "misfits" så förstår ni varför.


och sen sist så har de hänt massor:
* jag har tackat ja till en kurs, så tre dagar i veckan fyra veckor framöver så kommer jag lära mig saker igen. önska mig lycka till.
* jag har tittat på tre filmer: bad teacher, friends with benefits och bridesmaids. ingen av dom var särskilt mycket i min smak, men lite kul ändå.
* jag har varit på minnesstund.
* haft bonde söker fru kväll hos ida utan bonde söker fru, om vi var besvikna.
* ikväll jobbade jag, zombie.
* gjort tårta, mami fyller år imorgon!
* vunnit på wordfeud!!!!
* tagit upp kontakten med en gammal vän.
livet leker nog ändå.
1 kommentar

Sing sing sing, everybody loves to sing

la la la. Är så trött att allt på skärmen blir suddigt. Skulle tränat imorse men var för trött. Tänkte träna nu men är för trött. Hatar trötthet. Tittar på idol och hejar på Rimbo linni som är med. Tvingar pappa att rösta. Ska sova nu och se fram emot att träffa brudar imorgon kväll!

Awesome hårinspiration.
0 kommentarer

GODKVÄLL

Jag bara jobbar hela dagarna så varje dag ser i princip likadan ut så har inte mycket att skriva om! Tränade i alla fall igår igen, cirkelfys med Martin nere på mma:n! Det går bra nu!! Skulle gått på en PW idag men det hann bli så mörkt så kör på det i morgonbitti i stället! Har ni förövrigt sett den nya blogg.se appen? TIPS! Ha en fin kväll nu!
0 kommentarer