Januari från mobilens perspektiv.

A_FrVe on Make A Gif, Animated Gifs
(gif-bild) Första helgen i Januari kom mina bröder plus kompis för att kolla på fotboll och träffa mig. Här var vi i covent gardens bästa hamburgar ställe med milkeshake drinkar och att-dö-för hamburgare. Typ.
 
Tiden de var här var knapp och jag försökte att i regn och blås ta promenader ute runt platser jag gillar. Till stora delen av tiden ville vi vara inomhus och dricka öl och äta japanskt. 
 
 2nrJVT on Make A Gif, Animated Gifs
Sedan så började dagarna i Januari att ta fart med rutiner som att gå till skolan, klä på sig, skypea eller se på serier. (gif-bild)

 
I mitten av januari var det dags att bryta vardagsmönstret och gå på musikal med hela gänget som jag bor med. Lite för långtråkigt för min smak då jag var halvt sjuk, plus två och en halv timmes föreställing med maximalt benutrymme. Nåväl, chokladen var god. Nom nom.
 
 
 
och sedan till Brigton för att carpa lite sol och havslukt.
 
Kaffe drinkadet har ökat några prrocentenheter efter att pluggandet har börja på allvar inför högskoleprovet. En dag böts kaffet ut mot vin.
 
mys7fQ on Make A Gif, Animated Gifs
Så pang bom så var det MIN födelsedag. Helt överväldigad av hur fina vänner jag har. Karokebaren var helt otroligt kul och sedan med lyckorus åka till Koko för att dansa och vakna upp med träningsvärk dagen efter.
 
Translation: Mobile picture from january. My brothers visited me the first weekend of january, daily routines, I saw charlie and the chocolate factory togheter with all 11 girls I live with, Went to brighton with Clarisse for one day, study session with Malin and the best of all. MY BIRTHDAY. I was overwhelmed by all you love.
 
 
 
 
0 kommentarer

"Woke up in London yesterday. Found myself in the city near Piccadilly. Don't really know how I got here I got some pictures on my phone"..."

 
Strukturerande och så filosoferande ses jag och Malin två dagar i veckan för att bokstavligt talat slå ihop två hjärnorn till en för att förstå ekvationer som ska isoleras eller ord från latin som har samma synonym som 'dagens' ordspråk.
 
Jag var så himla opepp på plugg och trött efter att ha varit vaken sedan 07.00 imorse.
 
Efter ett äpple och Malins energi var jag redo att lägga 100 procent fokus på att förstå variabler.
 
När vi hade insett att vi har tagit oss igenom halva mattedelen i boken sprang vi ner till baren på första våningen och fick gratis vin (it's on me ladies) och konstaterade att vin och plugg är den bästa kombon.
 
Klart slut, min tisdag!
 
Translation: My weekly schedule includes study time with Malin. Twice in a week and we are strictly following this schedule. Today It was really hard to stay focus but with Malin's company and some free wine (the bartender treated us) We finished two units in the book. Cheers!
 
0 kommentarer

Brighton.

I går, lördag, bestämde jag och Clarisse oss för att åka till Brighton. En timme med tåget från London. Hon sysselsatte sig med sina annteckningar medans jag läste bok och knäppte kort.
 
Jag försökte att vara lite mer vaksam över shutter speed och ISO. Gick väl sådär. Lite bättre bilder blev det nog allt.
Att komma till det här <3 <3
Att få andas in havsdoft. Det bästa som finns.
Efter att varit ute i ett par timmar var det skönt att få komma in i värmen till Brightons art museum. Så himla intressant med att se och läsa om allt historiskt som har skett genom åren. Andra världskriget, Brighton som turiststad osv. Men det bästa av allt var nog hallumiburgaren på världens typ minsta men, mysigaste café. Nom nom!
Och så tåg hem. Vill så mycket ha en paloridkamera. Näst på tur på inköpslistan.
 
Translation: Yesterday, Saturday, Clarisse and I went to Brighton. One hour by train from London. Well there we fell in love with one of the most beatiful city (after Edinburgh). Breath of the sea, walking around, visit the art museum and have a hallumi burger. Great way of spending Saturday!
0 kommentarer