Hello spring

Hej! det här var ju en evighet sen. Typ. Den senaste veckan har bara varit som ett dammoln som har sopats bort i raket fart. Nu lyser solen ute och en kan ta långa härliga springturer ute innan en börjar jobba eller bara vara så mycket som möjligt utomhus för vädret tillåter det. Så lyxigt. Därför har jag lågprioriterat iprincip nästan allt. Vilket känns okej.
 
Här var jag påväg ifrån ett jobbseminarium vidare tillbaka till kontoret och kunde inte låta bli att ta fram kameran och göra exakt det som alla andra tusen andra gjorde.  Sol, blommor, värme, vår <333 Bästa kombinationen ever. Iofs ganska kul att ingen på bilden tar kort i just detta tillfälle.
 
 

Har även hängt med nya vänner och gamla finisar som bara dyker upp sådär och vill hitta på massor med saker. Har tillexempel på mindre än en vecka haft utomhuspicknick, gått till oerhört många caféer, varit på födelsedagskalas med arrangerad fotbollscup, promenerat runt, runt i Stockholm och delat livshistorier i timmar. Ni hör ju. Behöver bara strukturera mig och mitt vårschema så är bloggen med i matchen igen. Heja!
 
 
0 kommentarer