2015 kanske mest kreaktiva dag

 
 
 
En dag då hösten skulle ha varit vinter men, istället så gick man i vårjacka och solglasögon på stan bestämde jag och Lisa aka. bästis, för att dagen skulle vara den mest kreaktiva dagen på länge. 
 
 
Vi köpte spray, glasburkar, leksaksdjur, tråd, snören, färg papper och smyckesstenar.  
 
 
 
En kul grej att göra och kanske bland det mest enkla pysslet en kan göra är den här saken: en glasburk med lock. För att göra burken mer atttraktiv köpte vi kopparspray och sprayade djuren och locken i koppar och limmade sedan fast djuret på locket. Där förvaras just nu lösa pengar men, annars toffsar. 
 
 
Hej Lisa! Det var så varmt att man kunde sitta ute en stund efter att allt var sprayat och klart. Efteråt bestämde jag mig för att göra den här: 
http://trendenser.se/2015/march/diy-amplar-av-makrame.html - en ampel. Vet inte vad det var med min motorik men, den var verkligen kass den dagen så ampel tog ett bra jäkla tag att göra. men, så värt och fin inredning. Och om man följer guiden så är det mega lätt. Egentligen. 
 
 
Dock så tog bildbeviset slut på kanske 2015 mest kreaktiva dag. Ber Lisa att posa en sista gång och sedan så gick vi in och pysslade fram tills det var dags att gå och lägga sig. 
 
0 kommentarer