Berlin del 3 - tågluff

 
 
 
I Berlin bor Claudia som jag gick i samma klass som i London. Hon hade lördagen ledig och kunde visa mig och Lisa bästa sushistället i stan samt delar av friedrichshain. Så himla himla skönt att ha någon som kan staden ibland då man är trött på att kolla karta prick nästan hela tiden OCH så himla fint att se henne igen. Vi kunde prata lite interna-london stories och försvinna bort till allt som hände 2014.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vi tog tunnelbana till friedrichshain och gick och gick. Kollade secondhands och tog fotografier. 
 
 
Vid ett ställe ringlade sig en kö långt ut på gatan från butiken. Vi blev nyfikna och såg att hemgjord glass gjordes och sprang dit och åt citronglass med kokos och någon fruktig-glass-smak med toppning. holy heaven!
 
 
Dag 4 var det dags att ta sig iväg igen och nu till Amsterdam. Fylla i interrailkortet korrekt och leta platser var en vana nu efter 4 tåg plus massa byten där i mellan städer och land.
 
 
och såklart det mest obligatoriska.  Vad som gjordes på tåget förutom de första tjugo minutrarna när man ville prata om allt som man såg fram emot i nya staden som väntade några timmar bort var det läsning eller sömn som gällde. 
 
Är helt frälst i Berlin. Jag sammanfattade det alltid som en uppdaterad verision av Stockholm. Älskade det verkligen! Dels för att jag tror vi bodde i den bästa delen av Berlin, öst och där vi hade barer, resaturanger, vatten och människor som bara var helt fantastiska. 
 
 
Transalation: last picture from Berlin. I met Claudia!! we were classmates in london and it was perfectly timing,
she had the opportunity to show Lisa and I the best sushi place in Berlin and some places in friedrichshain. Love love love Berlin!
 
0 kommentarer