Tokyo, fotografiska och första söndagen i juni.

 
I söndags mötte jag upp dessa två queens! Kevin och Reiko som jag bodde tillsammans med i London. Världens bästa återseende. På 3 sekunder så var vi tillbaka till Bromley i London. Så himla fint att få se de igen. 
 

Eftersom att jag och Kevin bor i Stockholm tog vi Reiko vart hon ville gå. Bland annat i gamla stan bland gator och gränder. 
 
 
Näst på to-do- listan var fotografiska. Inte så konstigt med tanke på att Reiko har studerat art och design och älskar sådant här utställningar. Generellt tycker jag att det är väldigt bra utställningar nu. Två utställare från London (!!) Martin Parr balnd annat som har väldigt färgfyllda fotografier. Genoms hans perspektiv skådar vi vad vi människor överkonsumerar men, genom ett humoristiskt sätt.
 
 
Sedan så är den sista delen av Nick Brandt utställning tillbaka.  På fotografiska hemsida beskrivs Nick verk enligt detta "Nu är han tillbaka med den avslutande delen i trilogin om Östafrikas hotade djurliv. Bilderna berättar om en skrämmande verklighet. Varje år slaktas 30-35 000 elefanter, noshörningshorn kostar mer än guld och det finns 75 procent färre lejon idag än för tjugo år sedan. Vi reser från drömmen om det som var till mardrömmen vi befinner oss i". - Svartvita bilder och djur. Så bra och fin utställning!
 
 
 
 
Efter fotografiska skulle vi upp på högre höjder och titta på enligt mig stans bästa utsikt. Dock så regnade det näst intill hela tiden så det blev inte så njutningsbart den här gången.
 
 
Sedan så finns ju restaurangen Hermans bara ett stenkast från fotografiska. Världens mysigaste trädgårds café/ restaurang, allt är verkligen super gott och vegetariskt! Dock så har de fortfarande stängt för renovering. Så himla synd.
 
 
Det var min första söndag i juni.
 
 
 
Translate: Renuion with my bae from London. Reiko who is orginally from Tokyo wanted to say hello to Stockholm, Kevin and me. We visited gamla stan and fotografiska. Very touristy but good places to see in Stockholm.
 
 
 
0 kommentarer