Berlin del 1 - Tågluff

 
Berlin hörrni! älskade det. Så himla mycket. Staden, atomsfären, människorna och att äta falafel såklart. Kom dit efter att ha dansat i en lägenhet tills åtta på morgonen och gick från efterfesten till Prags tågstation. Fyra timmars sömn på tåget och sedan så var vi redo att omfamna Berlin och ytterliggare ett nytt hostel. 
 
 
 
 
Trots den enorma tröttheten sminkade vi bort de svartapåsarna under ögonen och tog kartan under armen och gick ut i en ljummen kväll i Berlin. 
 
 
 
 
 
Vi gick och gick. Passerade en fotoautomat. 1 euro och fyra bilder senare. 
 
 
 
 
Vi var så trötta men, samtidigt så lyriska. Vi pratade i mun på varandra och försökte bearbeta allt som hade hänt i prag. Vi gick runt bland gatorna där vi hade vårat hostel i Kreuzberg och tillslut satte vi oss ner vid vattnet och längst delar av berlinmuren för att vila kropp och knopp. 
 
 
Allt detta var bara så magiskt. Gatukonst, vegetariska resturanger runt varje hörn, läsa kartor på tyska och att veta prick ingeting om vad Berlin skulle erbjuda oss i tre dagar.  
 
 
 
Translation; Berlin. The first night in Berlin. We were really tired after no sleep and to much fun the night and day before in prague but still too eager to find out what Berlin's streets and resturant's had to offer. We stayed in Kreuzberg (east of Berlin). I loved Berlin! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
0 kommentarer