Sommardagar

Går runt och lyssnar på den här dricker juice, lyssnar på sommarprat på badmadrassen i poolen, klappar katt och testar nya maträtter och äter, äter och äter.
 

Frukost ute i solen. Fan för den här sommaren men, vad man njuter när det är sol. Helt galet vad världen är fin med värme och solsken. 

 
melonsallad gjord på galia melon, rödlök,olivolja, flinsalt, peppar, honung,fetaost och pressad limesaft. Kan va en av de bästa somriga maträtter som har kommits på. 

 
 
Är från och med idag arbetslös OCH det känns så BRA om ni undrar. Bara för att en inte har ett jobb som tar upp tankebanorna så är det just nu mer stressigt än vanligt och lite rastlöshet som kliar i kroppen. Försöker att samal ihop tankarna om framtida flytt, plugg, möbler, packning, utflyttning,(pause för att andaaas) och way out west osv osv. För att förstå någonting utav allt som kommer att hända nu och framåt har jag flytt hem till min bror för att vara kattvakt och bada i pool och bara vara. Eller ja, försöka att tycka det är super skönt att vara ensam i flera dagar. Förska att njuta. Försöka att inte bli ännu mer rastlös. 


 
0 kommentarer